Ik heb hulp nodig bij mijn geldproblemen

De rekeningen stapelen zich op. Je kan je huur, je verwarming en je ziektekostenverzekering nog maar nauwelijks betalen. Of niet meer. Je hebt geen idee hoe je nog moet rondkomen en je dreigt in de financiële problemen te raken. Of erger: je hebt al meer schulden dan je aankunt of bent zelfs in de schuldsanering terechtgekomen.
Meld je aan voor hulp:  Meld je hier aan of bel 06-16057741 (Ilse) of 06-45921529 (Barbara) voor gratis hulp!
 
Een SchuldHulpMaatje kan je helpen om de problemen op te lossen. Het maakt niet uit wat de oorzaak van je financiële problemen is. Een maatje wil je graag vanuit de werkwijze van SchuldHulpMaatje leren hoe je weer grip krijgt op je geld. En hij luistert naar je verhaal. Het is wel belangrijk dat je echt gemotiveerd bent om je financiën weer op orde te krijgen en te houden.
 
Preventie staat hoog in het vaandel: je kunt bij SchuldHulpMaatje aankloppen vóórdat je schulden hebt. Graag zelfs. Voorkomen is beter dan genezen.
 
Geen lid van een kerk? SchuldHulpMaatjes kijken niet naar je geloof, je afkomst of je geaardheid. Iedereen in West-Friesland die hulp nodig heeft, kan op hen rekenen. En dat kost niets.
 
Corrie verloor het overzicht over haar financiën. Ze schaamde zich en vond het heel eng om SchuldHulpMaatje in te schakelen. Achteraf is ze blij dat ze het wel deed. Kijk naar haar verhaal.